Kan ik contactpersonen in Online Succes importeren/exporteren?

Jazeker! Het kan zijn dat je contactpersonen in Online Succes wilt importeren, bijvoorbeeld omdat je deze mee wilt nemen in je nurture campagnes. Of dat je graag je huidige contacten in Online Succes wilt exporteren om deze buiten de software te gebruiken.

Als je inlogt op je Online Succes account, dan kun je onder het tabblad ‘Contacten’ de pagina ‘Import/Export’ selecteren. Bovenaan deze pagina zie je een tweetal data staan. Deze kun je naar wens invullen (het format is achtereenvolgens: jaar, maand, dag) en door middel van de knop ‘Export’ worden de contactpersonen die herkend zijn tussen deze data nu als Excel bestand gedownload.

Naast 'Export' zie je ook de knop ‘Import’. Klik op deze knop als je contacten die niet in de Online Succes database wilt importeren. Bovenaan de nu vernieuwde pagina staat een voorbeeld bestand die je kunt downloaden. Vul dit bestand aan met de nieuwe contactpersonen, selecteer het aangevulde bestand onder de knop ‘Choose file’  en klik op 'Upload file’. Alle contactpersonen staan nu onder de tab 'Contacten' in jullie account.

Kom je er niet uit? Stuur dan een mail naar support@onlinesucces.nl. Wij helpen je graag!