Waar kan ik het emailadres voor facturen aanpassen?

Het kan zijn dat jullie gegevens na de start met Online Succes veranderen. Het mailadres waarnaar facturen verzonden worden is eenvoudig aan te passen in de app. Let op! Alleen gebruikers met administrator rechten kunnen dit aanpassen. Meer informatie over rollen en hun rechten vind je in dit artikel.

Log in bij de Online Succes app en ga naar  Admin > Bedrijfsprofiel. Hier vind je de gegevens behorende bij jullie bedrijf. Vul bij 'E-mail facturen' het juiste e-mailadres in en klik op Update. Vanaf nu worden alle facturen naar dit adres gemaild.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 023 55 100 55 of stuur een e-mail naar support@onlinesucces.nl. We helpen je graag!