Maak een (online) succes van je proefpakket!

Het Online Succes proefpakket is een cadeautje! 30 dagen kun je onbeperkt en kosteloos gebruik maken van de software (en ook daarna zit je nergens aan vast). Dit is een geweldige kans om kennis te maken met leadgeneratie software en Online Succes te leren kennen.

Maar hoe maak je nu optimaal gebruik van je proefpakket zodat leadherkenning ook voor jouw bedrijf een succes wordt? De onderstaande voorbereidingen zijn essentieel:

• Online demo
  • Inrichting
  • Kennis
  • Opvolging
  • Support

Online demo

Om je optimaal door je proefpakket te assisteren biedt Online Succes online demonstraties aan waarin we in 30 minuten samen de software doorlopen. We bespreken kort de verschillende functionaliteiten en beantwoorden direct al je vragen.

Plan eenvoudig een demo in op een moment dat het jou het beste uitkomt via onze agenda app.

Inrichting

"Alles wat je aandacht geeft, groeit" wordt er gezegd. Dit geldt ook voor het gebruik van Online Succes; met alleen het aanmaken van het proefpakket ben je er nog niet. Ondanks dat de software het meeste voor je doet, moeten er (eenmalig) een aantal zaken worden ingesteld zodat de software vanaf dat moment belangrijke taken van je overneemt, zoals het automatisch selecteren van de meest relevante leads.

Zorg er daarom voor dat je wat tijd reserveert om na het aanmaken van het proefpakket de software op de juiste manier in te richten. Volg hiervoor de stappen die worden aangegeven in het 'Welkom' scherm:

Hier ben je ongeveer 1,5 uur mee kwijt inclusief het aanmaken van het proefpakket zelf.

Kennis

Kennis is macht, toch? Daarom helpt Online Succes je graag bij het verwerven van de juiste aanvullende kennis die helpt om stap voor stap je (leadherkenning) marketing te optimaliseren.

In het Online Succes kenniscentrum vind je complete informatie specifiek over leadherkenning, zoals een aantal kennisgidsen en webinars.

Op het Online Succes blog vind je daarbij wekelijks aanvullende artikelen die je onder andere op de hoogte houden van al het nieuws dat belangrijk is voor een marketeer. Of ze zijn bijvoorbeeld een goed uitgangspunt om meer informatie in te winnen over een nieuw onderwerp. Abonneer je op ons blog om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen per email.

Verder heeft Online Succes een begrippenlijst gepubliceerd om bepaalde begrippen die vaak worden gebruikt in onze artikelen te verduidelijken.

Op de hoogte blijven van de Online Succes software updates en nieuwe functies kan via onze product update pagina.

Opvolging

Zodra je Online Succes naar jouw voorkeur hebt ingesteld, zul je merken dat er waardevolle informatie binnenkomt. Zo ontvang je dagelijks een rapportage email met de bedrijven en contacten die de dag ervoor op je website zijn geweest. En kun je verschillende lead generatie programma's instellen die jou de meest relevante leads doorstuurt. Kortom, je ontvangt een continue stroom van direct opvolgbare leads. Met behulp van ons Marketing Automation programma kun je de opvolging van deze leads bovendien grotendeels automatiseren.

Meer tips hoe je leads het beste opvolgt? Lees het in dit blog van Frank!

Support

Ondanks alle kennisartikelen zullen er nog steeds vragen ontstaan. Om je direct te helpen is Online Succes support op verschillende manieren bereikbaar:

• Helpcentrum: via support.onlinesucces.nl vind je ons helpcentrum vol met artikelen waarin je de antwoorden op de meest gestelde vragen snel zelf kunt terug vinden;
  • Email: stel gerust je vraag door te mailen naar support@onlinesucces.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.
  • Chat: via iedere pagina op onze website kun je ons bereiken per chat waar je direct wordt geholpen (binnen kantooruren);
  • Telefoon: wij snappen dat persoonlijk contact belangrijk is, daarom zijn we ook te bereiken via 023 - 55 100 55 (binnen kantooruren).

Twijfel niet om ons te benaderen, we helpen je graag! :)

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.