Waar kan ik de gegevens van mijn bedrijf aanpassen?

Het kan zijn dat jullie gegevens na de start van Online Succes veranderen. Deze gegevens zijn eenvoudig aan te passen. Let op: dit kan alleen gedaan worden door gebruikers met de rol van administrator. Meer informatie over rollen en hun rechten vind je in dit artikel.

Onder de tab Admin>Bedrijfsprofiel vind je de gegevens behorende bij jullie bedrijf. Pas de gegevens aan en klik op Update. Bedankt!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 023 55 100 55 of stuur een e-mail naar support@onlinesucces.nl. We helpen je graag!