Hoe maak ik nieuwe gebruikers aan? En hoe wijzig ik gebruikersgegevens?

Het aanmaken van verschillende gebruikers binnen Online Succes is mogelijk zodat meerdere personen gebruik kunnen maken en inzicht kunnen krijgen in Online Succes. Zo kun je gebruikersprofielen aanmaken voor bijvoorbeeld de collega's van je sales team of voor de account manager van het marketing bureau dat jullie ondersteunt.

Nieuwe gebruikers aanmaken

Het aanmaken van een nieuwe gebruiker doe je eenvoudig in onze app. Let op! Alleen administrators kunnen nieuwe gebruikers toevoegen. Ga als volgt te werk:

1. Log in jullie Online Succes account via app.onlinesucces.nl;
  2. Ga naar Admin > Gebruikers > 'Gebruiker toevoegen';
  3. Vul hier de volgende gegevens in:
  • Voornaam: de voornaam van de persoon zoals deze zal worden aangesproken binnen de app;
  • Achternaam: de achternaam van de persoon;
  • E-mail: het e-mailadres van de persoon waarnaar de Online Succes rapportage emails zullen worden gestuurd;
  • Password: hier kun je zelf een wachtwoord invoeren, maar standaard wordt hier een automatisch eerste wachtwoord gegenereerd die de persoon bij de eerste keer inloggen zelf kan wijzigen.
  • Tel: vul hier ajb een telefoonnummer in zodat de Online Succes support centrale direct contact met je kan opnemen;
  • Rol: verschillende rollen die hier geselecteerd kunnen worden geven verschillende toegangsrechten binnen de app. Meer informatie daarover vind je in het artikel 'Wat betekenen de verschillende rollen in de software?'
  • Taal: selecteer hier de taal waarin de app zal worden weergeven voor deze specifieke gebruiker. Je kunt kiezen uit Nederlands of Engels.
  • E-mail instellingen: geef hierin aan of de nieuwe gebruiker de verschillende email rapportages zal ontvangen en een email bericht moet krijgen met zijn nieuwe login gegevens. Het is aanbevolen om al deze instellingen op ON te laten staan.

Klik vervolgens op 'Toevoegen' om de gebruiker toe te voegen. Deze zal dan worden toegevoegd aan de lijst van gebruikers boven aan de pagina. Er wordt een e-mail verstuurd met de inlog gegevens voor de Online Succes app als hiervoor is gekozen.

Gebruikersgegevens wijzigen

Wanneer je gegevens van een gebruiker later graag wilt wijzigen dan kan dit als volgt:

1. Log in in de Online Succes app via app.onlinesucces.nl;
  2. Ga naar Admin > Gebruikers en ga hier naar het kopje 'Gebruikers' waaronder je een lijst van gebruikers vindt;
  3. Klik op het wijzigen icoon voor de naam van de gebruiker die je graag wilt wijzigen;
  4. Pas de gegevens aan die je wilt wijzigen.
    Let op! Je kunt hier ook het profiel van een gebruiker deactiveren zodat de gebruiker niet meer kan inloggen. Doe dit via Actief: ON/OFF (aan/uit).

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 023 55 100 55 of stuur een e-mail naar support@onlinesucces.nl. We helpen je graag!

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.