Wie is Online Succes?

In 2014 zag onze software startup het levenslicht. Het begon met Frank en Alex, twee creatieve ondernemers met een grote liefde voor online marketing, verkoop en software ontwikkeling.

We bestaan omdat we marketeers helpen het succes van hun salesteams te vergroten. Met eenvoudige software die meer inzicht geeft om klantrelaties op te bouwen en te behouden.

Sinds maart 2015 zijn we officieel uit beta en zijn we supertrots op de meer dan 1.500 bedrijven die Online Succes dagelijks gebruiken en het succes van hun sales hiermee vergroten.

Wij zijn Team Online Succes

Dit is ons team dat elke dag voor al onze gebruikers door het vuur gaat.