Waarom Online Succes gebruiken naast een mail marketing programma?

Een mail marketing programma, zoals MailChimp of MailPlus verstuurt geautomatiseerd bepaalde mailcampagnes voor je. Denk bijvoorbeeld aan je maandelijkse nieuwsbrief.

Het Lead Nurture programma in Online Succes komt overeen met mail marketing programma's. Ook hier kun je contacten opvolgen met automatische mailberichten. Online Succes doet echter meer! Zo herkennen wij bedrijven op basis van openbare IP-gegevens. Kun je contacten herkennen en bijhouden wat het contact op je website doet. Daarnaast geven we automatisch een (lead)score aan het vertoonde gedrag. Hoe hoger de score, hoe groter de interesse is.

Het herkennen van contactpersonen kan zodra er een interactie met de website is geweest. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een trackinglink in je mail. En dit is precies waarom je mail marketing programma en Online Succes zo goed samengaan! Stel je voor: je verstuurt je nieuwsbrief in je mail marketing programma met een trackinglink van Online Succes (gebruik hiervoor de shortcode.) Vervolgens zie je de contactpersonen na het aanklikken van de link terug in je Online Succes account en kun je vanuit Online Succes de verdieping opzoeken en het contact verder verwerken.

Om te begrijpen hoe het herkennen van contacten precies in zijn werk gaat verwijs ik je door naar onze andere artikelen in het helpcentrum.

Kom je er niet uit? Bel even naar ons kantoor via 023 - 55 100 55 of stuur een berichtje naar support@onlinesucces.nl We helpen je graag!