Waarom worden er geen bedrijven herkend?

Vervelend dat er geen nieuwe bedrijven worden herkend, we gaan er direct mee aan de slag! Er zijn een aantal redenen waar dit door kan komen:

Script

Het kan zijn dat er wat mis is met het script dat Online Succes gebruikt om herkenning te kunnen uitvoeren.

Check allereerst of het Online Succes script nog steeds op je website staat. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar een van je webpagina's waar het Online Succes script op staat;
  2. Klink op de rechter muisknop en selecteer 'View Pagesource' in het menu;
  3. Zoek binnen de Pagesource op de woorden 'onlinesucces'.

Als deze keywords helemaal niet naar boven komen, staat het Online Succes script niet (meer) geïnstalleerd en zul je deze terug moeten zetten. Instructies hiervoor vind je in ons hulpcentrum

Als er wel een Online succes script gevonden wordt, vergelijk dit dan met het script in je Online Succes account. Dit vind je terug onder Admin > Online Succes script. Als er een fout in staat pas deze dan aan zodat het script exact overeen komt met het script dat in onze app weergeven wordt.

Maandquota bereikt

Het kan zijn dat er geen nieuwe bedrijven of contacten herkend worden omdat je maandquota bereikt is. Dit check je als volgt:

1. Ga binnen de app naar Admin > Bedrijfsprofiel > Jouw pakket.
  2. Check hoeveel van de bedrijven en contacten er al herkend zijn voor de huidge maand;
  3. Check ook wanneer je nieuwe maand ingaat bij "Je pakket wordt automatisch verlengt op ..."

Is de maand nog niet voorbij en zit je al aan je limiet? Upgrade dan naar een pakket die beter aansluit op jouw gebruik. Voor meer informatie over verwijs ik je graag naar onze website.

Kom je er niet uit? Bel naar ons kantoor via 023 - 55 100 55 of stuur een berichtje naar support@onlinesucces.nl. We helpen je graag! :)