Kan ik een bedrijf uitsluiten van herkenning?

Sommigen bedrijven die je website bezoeken, zie je liever niet terug in je overzicht. Bijvoorbeeld je eigen bedrijf of een lead die je al vaker benaderd hebt, maar niet converteert. Je kunt in deze gevallen het bedrijf uitsluiten van herkenning door middel van IP adres. Ga hiervoor als volgt te werkt:

1. Ga binnen de app naar Admin > Bedrijfsprofiel > Filterinstellingen;
  2. Vul bij 'IP Adressen' de IP adressen in die je graag wilt filteren;
  3. Kies bij 'Filter IP Adressen' ON om het filter aan te zetten en OFF om het filter uit te zetten.

Kom je er niet uit? Bel naar ons kantoor via 023 - 55 100 55 of stuur een berichtje naar support@onlinesucces.nl. We helpen je graag! :)