Hoe gebruik ik Bedrijven Ordenen in Online Succes?

Bedrijven Ordenen is een functie waarmee je herkende bedrijven kunt sorteren. Het is mogelijk om de bedrijven vanuit het algemene Bedrijven overzicht te verplaatsten naar een van de vier beschikbare lijsten, namelijk: Prospects, Klanten, Concurrenten of Anders.

Dit doe je als volgt:

1. Ga binnen de app naar Bedrijven > Bedrijven ordenen. Je ziet nu een overzicht van al je herkende bedrijven op chronologische volgorde;
  2. Selecteer in de rechter bovenhoek over welke periode je gegevens wilt inzien, bijvoorbeeld 'Vandaag';
  3. Selecteer bij 'Voeg toe aan lijst' aan welke lijst je bedrijven wil toevoegen, bijvoorbeeld 'Prospects';
  4. Klik vervolgens op het toevoeg-icoon voor het bedrijf in de lijst om het bedrijf te verplaatsen naar de gewenste lijst.

Let op! Aan het Bedrijven >Bezoeken overzicht verandert niets, dit is en blijft een overzicht van recent herkende bedrijven.

Kom je er niet uit? Bel naar ons kantoor via 023 - 55 100 55 of stuur een berichtje naar support@onlinesucces.nl. We helpen je graag! :)