Wat zijn de exportmogelijkheden per pakket?

Met de export functies binnen Online Succes kun je de gegevens van herkende bedrijven en personen op een eenvoudige manier als Excel bestand exporteren. In dit artikel lees je meer over de export mogelijkheden die beschikbaar zijn per pakket.

Bedrijven export
Hiermee maak je een Excel bestand aan met het overzicht van bedrijven die je site bezochten (toegankelijk in de App via bedrijven > bezoeken > export). Voor deze export gelden bepaalde limieten:

• Starter pakket: export bevat de laatste 125 unieke bedrijven (Standaard velden) *
  • Professional pakket: export bevat de laatste 250 unieke bedrijven (Standaard velden)
  • Business pakket: export bevat de laatste 750 unieke bedrijven (Premium velden)
  • Premium pakket: export bevat de laatste 1.000 unieke bedrijven (Premium velden)
  • Proefpakket: export bevat de laatste 750 unieke bedrijven (Premium velden)
  • Basic pakket: Geen export beschikbaar

* Het starter pakket wordt sinds 1-1-2016 niet meer verkocht.

Wat is het verschil tussen Standaard en Premium velden?
Een export met standaard velden bestaat uit:

• Bedrijfsnaam
  • Aantal bekeken pagina’s
  • Tijd op de site
  • Land

Een export met premium velden is veel uitgebreider en bevat:

• Bedrijfsnaam
  • Aantal bekeken pagina's
  • Tijd op de site
  • Laatst bezocht op
  • KvK
  • Adres
  • Huisnummer
  • Postcode
  • Stad
  • Telefoon
  • Website URL
  • SBI Branche code
  • Aantal werknemers
  • LinkedIn URL
  • Lead Insights technologie
  • Land
  • Type

Contacten export
Hiermee maak je een Excel lijst aan met alle contacten uit je Online Succes account (toegankelijk in de App via contacten > bezoeken > export). Het aantal contacten dat je kunt exporteren is onbeperkt. Inhoudelijk toont deze export alle velden welke bekend zijn op de contactkaart.

Lead Insights
Hiermee maak je een Excel lijst aan met alle herkende bedrijven die voldoen aan een bepaalde filter die je zelf instelt (toegankelijk in de App via Leadinsights > zoekresultaten > export). Ook de export van de Lead Insights module is onbeperkt en bevat alle premium velden. Daarnaast toont deze export ook een extra kolom: ‘Toegewezen aan’. Hiermee zie je of een bedrijf al is toegewezen aan een collega.