Hoeveel training heb ik nodig om Online Succes te gebruiken?

Helemaal geen! We hebben heel veel tijd en moeite gestoken om de applicatie zo toegankelijk en simpel mogelijk te maken. Dit geldt zowel voor de installatie als het gebruik van de software. Uiteraard helpen we je graag op weg als je ergens niet uit komt via onze support of plan een online demo in

Wil jij je team graag optimaal voorbereiden op hoe Online Succes in het grotere geheel past? Dan is onze workshop 'Van Leads naar Sales' wellicht een optie. Meer informatie hierover vind je op onze site.