Waar moet ik op letten wanneer ik Online Succes toevoeg via Google Tag Manager?

Met Google Tag Manager (GTM) kun je eenvoudig zogeheten 'tags' toevoegen en bijwerken op je website, bijvoorbeeld voor voor analyse en remarketing. Ook kun je het Online Succes script als tag aan je website toevoegen.

Let hierbij goed op dat je het javaScript-fragment tussen <script></script> plaats in plaats van <script type="text/javascript"></script>. Daarnaast dien je document.write() ondersteuning aan te zetten.

Wanneer je wijzigingen doorvoert, vergeet dan niet om deze opnieuw te publiceren. In onderstaande screenshot zie je een werkende Online Succes tag.