Wat betekenen de verschillende rollen in de software?

Administrator - De persoon met de rol ‘administrator’ heeft de hoogste rechten. Zo kun je als administrator leads aan jezelf toevoegen of aan collega’s, maar ook nieuwe gebruikersaccounts aanmaken voor anderen binnen het team. Dit kan onder het tabblad ‘Admin’. In dit tabblad kun je zien welk pakket je hebt gekozen, hier kun je het script toevoegen van Online Succes, CRM connectoren aanpassen, jullie bedrijfsprofiel aanpassen en ook jullie facturatie gegevens inzien en aanpassen. Heb je het tabblad ‘Admin’ niet in je account staan? Dan betekent dit dat je niet de rol van administrator hebt. Ons advies is om deze rol te koppelen aan de collega die het pakket heeft aangemaakt.

Manager - We adviseren om de rol ‘manager’ te geven aan iedereen die dagelijks met de software werkt. De manager heeft alle rechten die nodig zijn om de software optimaal te kunnen gebruiken. Alleen het tabblad ‘Admin’ is in deze rol niet beschikbaar.

Telemarketeer - Gebruikers met de rol van ‘telemarketeer’ hebben de rechten om alle bedrijven en contacten te zien. De overige tabbladen zijn voor hen niet zichtbaar. Denk hierbij aan het uitvoeren van campagnes (marketing en sales automatisering), maar ook het tabblad van de administrator is voor hen afgeschermd.

Sales - De rol van ‘sales’ raden wij aan te geven aan de collega’s van het salesteam die leads opvolgen. Zij hebben met deze rechten alleen toegang tot de leads die specifiek aan hun naam gekoppeld zijn door de manager of administrator.